Hei täältä ruudun toiselta puolelta.

Aloitin sitten uuden blogin, vaikka ei olisi pitänyt. Vanhaan blogiini kirjoitin mukavan mittaisen kirjoituksen siitä, kuinka pelkään sen blogin kuolevan ja nassun naa.
Ja tässä nyt kuitenkin olen. En kuitenkaan ajattele sen blogin kuolevan, koska sillä blogilla on selkeä tarkoitus; päiväkirjani siitä, kuinka yritän selättää masennuksen ja ahdistuksen sekä laihduttaa.
Tänne blogiin en ajatellut kirjoittaa mitään sellaista. En ajatellut kirjoittaa toimintasuunnitelmiani, kuinka paljon minun pitäisi pudottaa painoa mihinkin päivään asti enkä ajatellut kertoa, kuinka viilsin taas ja kuinka tästä masennuksesta pääseminen on niin helvetin vaikeaa.
En kiellä, etteikö tännekin saattaisi tulla jotain tuollaista juttua. Onhan masennus, ahdistus, viiltäminen, masennuslääkkeet, unettomuus ja läskiahdistus, oksentelu, ylensyöminen aika tiukasti tällä hetkellä kiinni elämässäni. Tässä blogissa ajattelin keskittyä kirjoittamaan asioista niin kuin haluaisin asioiden olevan. En kirjoita mitään satuja, en. Täyttä totta kaikki, mitä kirjoitan. Vaan tarkoitankin sitä, että kirjoitan tänne, mitä haluan tehdä ja miten haluan asioiden olevan ja sitten alan toteuttamaan haaveitani, toiveitani ja niin pois päin.

Jos kukaan nyt tajusi näistä selityksistä paskaakaan heha.

Peeäs, sitä toisen blogin osoitetta saa pyytää, jos huvittaa.